CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Khamis, 31 Mac 2011

23 Mar 2011

Memorie Me with you crazy boy at redparty skop :)
give me sweet memorie :]

Isnin, 28 Februari 2011

*~. Disaat Aku MENCINTAIMU .~*

Remember this song?
yang kau bg kat aku time kite gaduh perang besar, tapi tah la...
kadang2 aku, rase rindu sangat kat kau.. bila lame tak jumpe, aku pelik...
bila dalam phone kite akan gaduh teruk, tapi bila jumpe? gaduh kejab nanty oke sahaja :)
sumpah aku rindu semua itu ... tapi maybe aku kena faham keadaan aku sekrang..
beban aku menangung semua ini, kau langsung tak fhm.. yang mengetahui hanya aku menyusah kan kau..
thanks :) urmm aku happy sangat haha :) aku hanya mampu ketawe dan bersabar dengan dugaan hidup ini,
tapi tah la.. susah untuk aku menyatakan aku sayang kau...
tapi tah la... watever la...

*~ Tak pernah ingin menjauh dari kamu, Kerana Kau cukup terindah~*

Selalu kita gaduh , kite sering sahaja bertekar hingga masing2 terluka.. sedangkan masing2 menyayangi tapi masing2 ego tinggi. entahla nak kata aku tak sayang kau.. tak logik la.. since 8 january 2010 kite dah bersama dan sentiase gaduh gaduh hingga satu mase kau tampar aku.. tah la maybe atas itu kau tak tahan sikap aku tak suka dengar kata2 kau.. tapi maybe suatu hari tuhan akan buka hati kau, bahawa aku betol menyayangi kau. ketika kau datang , ramai yang datang juga.. tapi kau salah seorang betol berjaya, buat aku terjatuh..tah la maybe suatu hari bila dah letih masing2 baru hilang ego gaduh kita.. kadang2 aku fhm kau sukar pecayekan aku.. tapi percaye la, kau boleh nampak keegoan aku .. cemburu aku terhadap kau .. tapi kau sendiri tak leyh pecaye kan kenyataan :/ aku tetap sayang engkau :) Ilysm ...

~* Lama Sungguh Tak Berblog *~

Untuk beberape saat ini ayang busy siket dengan shooting + tak ada masa nk berblog, dan juga ingin ayang bgthu kepada sesiapa yang melihat blogger ayang. bahawa ada manusia yang dengki pada ayang telah menceroboh di fb ayang .. so ayang ingin pesan even benda ini ayang tak tahu tapi tuhan itu maha adil, oneday kamu akan terkena.. so just becareful la.. btw apa2 nanty kalau ayang free, ayang berblog lagi oke :)

Selasa, 28 Disember 2010

Pelangi Hati Vs Bulan Hati ♥ Ayang Gomez

Kenapa ia dipanggil Pelangi hati ? sebab bila kita melihat pelangi , sedap saja mata memandang. berbanding kita melihat petir, boleh dikatakan Ceria bila tengok warna warni pelangi itu. kadang2 risau jugak sebab pelangi itu hanya muncul seketika .Bulan hati pula , menemani separuh malam kehidupan kita dalam 12jam ia sejuk bila waktu malam membuat kita tenang. haha ( karang ayang merepek ke mana2 tah ... stop! ) manusia happy kadang2 nampak depan , tapi dalam hati siapa tahu kekecewaan banyak dilalui sebab kita manusia tak boleh melihat dari mata kasar manusia . ( Kalau boleh lihat ? nk sahaja aku lihat semua hati2 manusia ini, aku mencuba utk tak menyakit mereka.. hahaha stard aku merepek nie. ) ermmm, ada seorang lelaki inikan ayang kenal melalui facebook tapi tah rasa macam tah la ? susah ayang nk cakap nie , just onthephone aku sendiri tah rasa laen mcm , tah tak tau perasaan ape... ermm ( just 4get it, karang aku jiwang2 pulak hahaha ) dia nie tak lah hensem sangat , karang cakap hensem ... ( kembang aje bontot pembace yang terase nie , tak boleh puji lebih2 ) ape ke tak nya? semua gambar photoshoot dia seorang jea ckap tak lawak tapi orang lain semua kritik oke jea.. pelik betol aku nie last2 ia berkenaan dengan gmbar dulu ( dulu tak dulu dalam awal tahun nie jugak tak silap la .) gmbar itu ia berkenan... meh korang tengook !


(gambar dah lama sewaktu rambut pendek baru rebonding)
Tapi tah la penting ia coment yang baik2 sahaja , tapi tah bila lame2 nie MR H nie tegur pasal gmbar2 yang baru nie shoot kat taman putra perdana putrajaya itu . wutt kembang hidung aku wat seketika . haha :) tapi thanks sangat la dalam bnyak2 kenal dalam *dunia seni, u most lain dari lain sebb kebanyakanya tah la lain mcm . tapi aku syukur tiada apa2 pernah terjadi :) ermmm, then dia nie lain tak gelojoh mcm lain . awww! sebab kalau actor lain gelojoh dpt numbers terus nk jumpe . contoh2nya sekrang yang ngah hangat kat astro. haha , pastoo tah dye nie laen beb :) lagi satu ayang suka kat dia nie maybe sebab matang sebab yang lain ayang kenal dekat umur yang 36tahun itu pown tak matang (tak perlu sebot siapa dirinya) tapi dia nie Mr H lain dari lain katakan. ' Tak ada orang kat dunia nie baik mesti ada kekurangan sebab manusia no perfect' dan manusia gila jea mengaku sendiri ' Baik ' atau ' Jahat ' sebab kita tak boleh hanya menilai melalui diri sendiri :) ayang tahu semua itu but he make me happy .  ( tapi just wana says that thanks make me happy : ) even never meet lagi ... )
Mr Hafiz ♥

Serabut...Dont Make Me Confuse Again!

Dont make me confuse again , just because a simple matter .You sometimes there , sometimes gone ! I do not even know what you really desire, Please Dont me confuse again!
 -Khairul Naim-
Kisah dia nie memg panjang , kalau tulis kat blogger nie smpai esok takkan habes. Dulu aku kenal dia nie sewaktu umur aku 16tahun , time frist time jadi kaki lepak semua Dulu waktu itu dia kantoi tak silap couple girl name 'minah' (kampung betol nama) Lepas betine nie tahu ape lagi, mengamuk la maki2 kat 'myspace' tapi time itu perhubungan couple terbengkalai mcm itu sahaja... tak pea aku redha ketentuan tuhan nie Lepas dari itu , selepas ia dah break dengan 'minah' nie... last dia cari balik ayang .then kiteorang contack lost contack, last sekali waktu umur 18 tahun tak silap dia carik balik ayang , aku bagi lagi peluang ke2 untuk dia berubah .. last hancur lagi harapan aku tak pea, aku redha ape ia menceritakan aku bahawa ia telah mengandung anak orang. aku terima hakikatnya .. last selepas selesai perkare itu , ia cari ayang kembali last ia cakap la...(janji takkan wat hal , last peluang naim mintak pls ) atas dasar sayang , aku bg peluang 3 kat dia .tapi akhirnya ? perhubungan itu macam ada tak ada . ada contack fb pown wat bodoh masing,handphone lagi la nk message 3 bulan sekali . ayang malas nk kacau dia krg ckp aku menyebuk , so just let what he want to do.last aku sendiri amek keputusan nk pergi dari hidup dia, sebab aku nie bukan tukul ataupown bola bila kau sunyi , kau datang .. bila aku sunyi perlu penenman kasih sayang ? ada kau datang ? takkan.. so just let this all gone, lame2 sayang aku makin pudar then makin hilang hingga aku sendiri akan menemui lelaki syg kan aku . malah kau pernah berkata sebegini ( Aq xpnh larang, aq xpnh konkong , aq tak nk gadoh , kau perempuan. if dah menyampah bgthu aq ) . ayang tak mintak sediket duit pown cuma kasih sayang , teguran itu jea. kalau kita sayangkan seseorang kite akan usaha untk menjage ia, kalau gmbar berpeluk tegur .nie tidak mcm tukul or klcc.
so keputusan aku untuk kite lerai hubungan buang mase, kite boleh lagi jadi kawan kan?
doakan semoge akan jumpe yang terbaek boleh menerima naim , entahla ... redha apa yang tuhan dah takdir sebab seblum ni ayg sudah beljar redha kehilangan kau beberape kali . :) 

Isnin, 27 Disember 2010

Just Ingore kalau korang tak boleh terima :)

Actually post ini bukan hasil dari kepala sendiri tapi terbace kat blog orang and merasekan apa yang dicakapkannya memg betolnya jugak :) Meh kita bace sama2

1. Mereka Yang SelalU Poss Kat Wall Fb : Hye Tengah wat apa ? Dah Makan Ke Belum ? Hye Boleh Kenal? saya Nak Kawan Dengan Awak Boleh ? eh Macm Pernah Nampak Mcm familiar La ?
* Soalan Fav Strangers2 Facebook Yg Nak Pesembang sangat konon, approach Care lain la abang Oi

2. Mereka2 Yang Mengunakan Hurup W yg Terlampau atau saja pelat2 Ni : Shayunk , Shuke , Belown , Kitew,Akuw , bewnci , maluw, sayew , Khamie n Etc.
* DAMD u lahh ,beb kenape dag tak boleh nk sebut elok2 ke? ingat comel ke ape daaaaa...

3. okey , mamat and minah2 yang pakai sunglasses dalam shoping mall or tempat tertutup Bertampekan SEBAB.
* alahaaai kakak abang2 adik2 , panas sangat ke dalam mall itu ? awak ingat awak miss diva porpular bila orang tengok kat awak ke? salah2 orang luar negara tengok awak ingat awak itu buta hahaha

4. (Issuse Sensitve) But nk Cakp jugakk ! Kepada Kaum Hawa Yg Pakai Tudung ini , Behave la beb agak2 la nk beromen2 kt publick kan ? better tak yah pakai tudung kau itu buang mase jea tak dapat pahala pown, tak kan sebab fashion, haha how phatetic are you girl ? dan juga kalau pakai tudung tapi belakang longkang 'buntot' nampak lebih bagus tak yah pakai tudung pakai bju smpi paras atas siku . bagus hang cabut sahaja tudung hang , buat orang panas tengok hang tau tak ? eeee

P/S : Mesti sesiapa yang bace nie cakap aku nie mengelabag , poyor nak sound orang kan. haha aku tak cakap aku perfect atau apa ! but aku rasa menyampah sangat dah nie, and untuk yang ke 4 itu aku tau aku tak sempurna macam kau pakai tudung tutup aurat , aku pown perempuan but cuba kau fikir sendiri la kan ? kain tudung itu lambang nya untuk apa jika dipakai di kepala?
* Tak boleh terima aku cakap ? kau ingore jea, sebab nie blogger aku ok !