CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Selasa, 17 Ogos 2010

hello all dear :)

hye all. sebernanya nie dah banyak buat blog, dan kadang2 sampai terlupa nak update blog :P haha apa pown ini Blog terbaru saya. Btw just call me ayang? why my name ayang Gomez? nak tahu sebbnya Frist memg family all call me ayang .Gomez pulak? sebb ayang minat selena Gomez. so tak payah nak tanyea naper name ayang Gomez. my full name : Dayang Selley (; Umur ayang baru 20tahun tapi ramai tak percaye sebb tengok muka ayang muda semacam macm belasan sekolah. tapi sejujurnya ayang memg 20 tahun dan dilahirkan pada tahun 1990. so tak ada benda nk ditipukan sebb boleh tunjuk Bukti Nombor IC la. Dan Now ayang stay with Family at Kuala Lumpur (Bandar Baru sentul ). sorryla ayang memg tak berminat duduk rumah sewa dengan geng kawan sebbnya orang tua kite nie bukan hidup 100tahun so kesempatan dyeorang hidup ayang nk duduk bersama dengan mereka seblom allah mengambilnya. betol tak ? lagypown duduk rumah sewa bukan tak mampu memg mampu tapi masalahnya nanty kite akan lebih sosial betol tak? so i am decide duduk family dulu (; Sekrg my occupation memg seorang pelakon , Bukan lah artis. sebb pelakon mengejarkan seni :) sbb ini adalah cita2 dari ayang kecik lagy, so doa2kan ayang boleh berjaye smpi diatas ya :) aminn... about relationship, apa2 i just saying that i am still single available blum khawin lagy. still single, kalo seru mase khawin ayang akan bgthu kowrang oke :) am i right? so apa2 korang Doakan ayang berjaye yea :) aminnn. assalamualaikum :)

2 ulasan:

  1. Nice biography dear. . .
    Hope u success on wat u doing now. . .

    From ur fb fwen- Yusry fx

    BalasPadam