CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Ahad, 12 September 2010

Shazlan Rahimi ;)
alan, dulu kami pernah bersama, but now our relationship alreadly gone. Maybe Punca dari mulut manusia yang hasad dengki, but tak kisah lah tuhan itu maha kuasa. biar tuhan yang membalasnya, malas nk pikir berat2 kepala. sebb apa ayang tak couple sbb takowt terkena lagy seperti2 dahulu seblom couple dgn alan. susah nak jumpa lelaki yang sebegini kalo ada pown berape kerat lah sangat. even la relationship ini dah mcm ada tak ada. wish semoga u dapatlah jodoh yang terbaik :') amin

4 ulasan:

  1. sy taw ini lelaki..
    dlu awk sllu story bout him.
    hehe

    BalasPadam
  2. biarla . sekrang perhubungan kami cm nie ?
    maybe one day , dye kembali .
    jodoh ajal semua ditangan tuhan ;)
    betol tak ? kadang2 apa2 kite mengharap tapi tuhan yang merancang kan ;)
    so berdoa jea

    BalasPadam