CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Sabtu, 25 Disember 2010

19December2010

aww! Balik Ke terengganu buat beberape hari , tengok butik baju mama baru buka :)
whoot , malah bawak marla qirana melihat bagaimana keindahan Kuala Terengganu walaupun beberape hari kat sana asyid hujan -,- biase la , Kuala Terengganu di bulan December , apelagi Hujan la sebab Musim Kuala Terengganu Hujan . Enjoy sikit kat Terengganu Sebab ada peneman Marla Qirana, Even kat Butik Baju Mama Ada Problem :(  Mintak2 Butik mama Itu cepat2 lah stok habes sebab nak masuk stok baru nie:) Sedih jugak ini sebab atuk dan nenek sakit , atuk sakit darah tinggi plus baru sahaja jatuh bilik air , nenek pula tulang belakang lari dengan lutut sakit siket. adohh pikir2 kan kesian sangat2 yea la orang tua katakan , hurmmm mintak tuhan kurangkan sakit2 pada nenek dan atuk . hurmmmm dan satu lagi kalau siapa2 lah berminat nak beli baju lelaki yang kat terengganu itu ? Meh tengok kat fb : Ayang Gomez (Dayang Selley) Dalam itu ada album last sekali '' L&S collection '' ala ... (Latifah & selley collection ) gitu-gitu , wahhh kembang hidung jap . whoot atau kalau korang berminat baju2 kat dalam itu ? korang call saa : 0199618357 (saa) booking baju atau seluar jeans .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan