CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Isnin, 27 Disember 2010

Gula-Gula Hati Saya

Amy Rashah
yeaaa,ini bestfrens saya, thanks awak selama ini banyak bagi nasihat baik kat saya sewaktu saya susah dan senang . awak kawan saya sampai dunia akhirat . even kali pertama kite jumpe hanya kenal2 di myspace awak dengan saya rapat mahupun kita jumpa hanya 2,3 kali betol tak awak? awak siap boleh tido umah saya, siap tak leh tidow berborak sepanjang sampai kat umah pukul 12am sampai ke 5am ... thanks awak berkawan dengan saya, sumpah saya sayang awak sangat2 . muaax ilysm friens
Facebook Url : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000439754101 ( Amy Rashah Full )
Fans Page : http://www.facebook.com/pages/Official-of-Amy-Rashah/163011743724316 (Offical Of Amy Rashah )


♥ Syaza
Syaza , awak sorrylah sekarang saya agak jauh siket dari awak , bukan bermakne saya tak sayang awak. saya sayang awak sangat2 . awak ingat tak frist2 kita kenal , time photoshoot kan ? time itu awak pikir saya sombung sangat kan ... tapi sebernanya bila awak kenal saya ,saya sombung tak ? huhu:) awak saya ingat lagi waktu saya dalam senang, awal tegur kesalahan silap saya. awak kawan terbaik saya. lepas itu, awak pernah pesan kat saya supaya kekal dengan ex saya 'shazlan rahimi' dengan kenangan kita shoot sama2 untuk drama Hotel Mania dengan alan. wahhh time itu banyakkan kenangan kita. awak jgn awak pikir saya jauh saya lupa awak. tapi saya masih sayang awak sebagai kawan baek saya. muaaxxx ilysm friens
Facebook Url : http://www.facebook.com/SyzaJacob ( Syaza Yaacob )

 
♥ Shahrizan aka Linda
Shahrizan atau aka Linda, hanya saya tahu apa makne nama linda itu ? haha :D awak, awak ingat tak frist kita kenal cm mn ? masa itu kerja msm..... (banyak kenangan) waktu itu saya frist jumpe awak saya ingat awak umur berape la ...sebab kecik sangat. haha then kita mula rapat sebab kawan lame saya nk tikam saya dari belakang kan ? thanks awak bgthu kat saya , kalau tak dulu saya diperbodoh mcm itu jea kan ? awak kawan saya even saya ada hadapi masalah awak sentiase ada kat sebelah saya. thanks sangt .. wahh rindu sangat lame tak jumpe awak kan ? huhuhu awak lah sahabat baik saya. muaaavvv ilysm friens
FacebookUrl  : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000833430210 (Sharizan Dato' Zarin

 
♥ Myra' Duff
Myra sengal, haha ini bestfriens saya jugak sebab dia ada erti kesusahan bersama saya . myra frist kite kenal sewaktu shoot drama qaleysha kan ? haha . satu kenangan terindah sewaktu shoot cerita ' qaleysha II '. dari situ pertemuan kita awak dengan saya mula la rapat.. dan sama2 pergi sukma melake duduk sama2 selame sebulan, awak jea paham perangai saya . tapi sekrang tah la awak dah berubah sangat2 kawan selepas balik sukma melake, awak saya teringin sangat tengok myra dahulu yang saya kenal seblum ke sukma :( bukan sekrang ... sori saya tegur ini kebaikan awak. tapi awak tetap kawan baek saya smpi bila2 . Muuaxxx ilysm friens
Facebook Url : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000545588850 (Myra 'Duff)

Nur Izzati
Izati, frist kenal kat myspace. ingat tak masa itu kita baru2 kenal then chat2 jadi rapat , then saya letak awak kat topfrens lepas itu awak letak saya top frens tapi agak masa lame untuk kite jumpe even saya tahu awak memg seorang busy pada kerjaya bidang nyayian awak . lepas itu last2 chat , then on phone use phone amy. baru la kite jumpe kat one cafe time izati buat show . huhu :) waktu itu saya segan siket tegur awak sebab ialah baru balik shooting drama natrah dengan rambut ikat tocang lepas itu mcm kelakar la waktu itu haha :D tapi ia tetap satu kenangan yang terindah kan ? Muaaaxxx Ilysm Friens
Facebook URL : http://www.facebook.com/ZZATI (Nur Izzati Full)
Secound Acc Facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001532671269 (Nur izzati)
Fans Page : http://www.facebook.com/pages/ZZATI/106116528553?ref=ts (ZZATI)

 
♥ Natrah Nasir ♥
Nat imysm... rindu waktu kita lepak shooting sama2 mase filem 'Apokalips' haha, banyak kan kenangan frist kenal kita time apokalips, jangan cakap lupa.. frist jumpe muka awak memg garang smpai saya ingat awak sombung tapi sebernanya awak tak sombung mana , awak baek sangat bnyak bagi nasihat tentang lelaki.. ingat tak awak pasal wafi , sonic , ejad '3Adik beradik' dalam apokalips nie ... sumpah kelakarkan tapi ia satu kenangan terindah sngat nat mengenali kamu, masih ingat lagi adam Af, Jehan miskin, pehh semua itu ayang ingat sangat2 nat, huhuhu kenangan tetap tak leh dilupakan.. dari sejak itu awak dengan saya mula rapat time saya ada masalah awak nasihatkan saya , awakla kawan terbaek saya sayang. Muaaax ilysm frens

* kepada sesiapa nama yang tiada nanti ayang tulis oke . korang tetap frens ayang smpai akhirat ,jangan toucing2 oke... ilysm myfrens:)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan