CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Selasa, 28 Disember 2010

Pelangi Hati Vs Bulan Hati ♥ Ayang Gomez

Kenapa ia dipanggil Pelangi hati ? sebab bila kita melihat pelangi , sedap saja mata memandang. berbanding kita melihat petir, boleh dikatakan Ceria bila tengok warna warni pelangi itu. kadang2 risau jugak sebab pelangi itu hanya muncul seketika .Bulan hati pula , menemani separuh malam kehidupan kita dalam 12jam ia sejuk bila waktu malam membuat kita tenang. haha ( karang ayang merepek ke mana2 tah ... stop! ) manusia happy kadang2 nampak depan , tapi dalam hati siapa tahu kekecewaan banyak dilalui sebab kita manusia tak boleh melihat dari mata kasar manusia . ( Kalau boleh lihat ? nk sahaja aku lihat semua hati2 manusia ini, aku mencuba utk tak menyakit mereka.. hahaha stard aku merepek nie. ) ermmm, ada seorang lelaki inikan ayang kenal melalui facebook tapi tah rasa macam tah la ? susah ayang nk cakap nie , just onthephone aku sendiri tah rasa laen mcm , tah tak tau perasaan ape... ermm ( just 4get it, karang aku jiwang2 pulak hahaha ) dia nie tak lah hensem sangat , karang cakap hensem ... ( kembang aje bontot pembace yang terase nie , tak boleh puji lebih2 ) ape ke tak nya? semua gambar photoshoot dia seorang jea ckap tak lawak tapi orang lain semua kritik oke jea.. pelik betol aku nie last2 ia berkenaan dengan gmbar dulu ( dulu tak dulu dalam awal tahun nie jugak tak silap la .) gmbar itu ia berkenan... meh korang tengook !


(gambar dah lama sewaktu rambut pendek baru rebonding)
Tapi tah la penting ia coment yang baik2 sahaja , tapi tah bila lame2 nie MR H nie tegur pasal gmbar2 yang baru nie shoot kat taman putra perdana putrajaya itu . wutt kembang hidung aku wat seketika . haha :) tapi thanks sangat la dalam bnyak2 kenal dalam *dunia seni, u most lain dari lain sebb kebanyakanya tah la lain mcm . tapi aku syukur tiada apa2 pernah terjadi :) ermmm, then dia nie lain tak gelojoh mcm lain . awww! sebab kalau actor lain gelojoh dpt numbers terus nk jumpe . contoh2nya sekrang yang ngah hangat kat astro. haha , pastoo tah dye nie laen beb :) lagi satu ayang suka kat dia nie maybe sebab matang sebab yang lain ayang kenal dekat umur yang 36tahun itu pown tak matang (tak perlu sebot siapa dirinya) tapi dia nie Mr H lain dari lain katakan. ' Tak ada orang kat dunia nie baik mesti ada kekurangan sebab manusia no perfect' dan manusia gila jea mengaku sendiri ' Baik ' atau ' Jahat ' sebab kita tak boleh hanya menilai melalui diri sendiri :) ayang tahu semua itu but he make me happy .  ( tapi just wana says that thanks make me happy : ) even never meet lagi ... )
Mr Hafiz ♥

1 ulasan:

  1. http://img18.imageshack.us/img18/2131/ibgk.jpg

    Maaf, gambar di edit tanpa kebenaran. Just for fun. Selamat Hari Raya

    BalasPadam