CONECTION TO MY FACEBOOK :)

FACEBOOK 1) Dayang selley http://www.facebook.com/dayang.selley Fans Page : Dayang selley http://www.facebook.com/dayang-selley120200914722636 *Becareful add, sebab ada beberape FAKE acc Facebook :) Twitter : Dayang selley http://twitter.com/#!/Dayangselley

Selasa, 28 Disember 2010

Serabut...Dont Make Me Confuse Again!

Dont make me confuse again , just because a simple matter .You sometimes there , sometimes gone ! I do not even know what you really desire, Please Dont me confuse again!
 -Khairul Naim-
Kisah dia nie memg panjang , kalau tulis kat blogger nie smpai esok takkan habes. Dulu aku kenal dia nie sewaktu umur aku 16tahun , time frist time jadi kaki lepak semua Dulu waktu itu dia kantoi tak silap couple girl name 'minah' (kampung betol nama) Lepas betine nie tahu ape lagi, mengamuk la maki2 kat 'myspace' tapi time itu perhubungan couple terbengkalai mcm itu sahaja... tak pea aku redha ketentuan tuhan nie Lepas dari itu , selepas ia dah break dengan 'minah' nie... last dia cari balik ayang .then kiteorang contack lost contack, last sekali waktu umur 18 tahun tak silap dia carik balik ayang , aku bagi lagi peluang ke2 untuk dia berubah .. last hancur lagi harapan aku tak pea, aku redha ape ia menceritakan aku bahawa ia telah mengandung anak orang. aku terima hakikatnya .. last selepas selesai perkare itu , ia cari ayang kembali last ia cakap la...(janji takkan wat hal , last peluang naim mintak pls ) atas dasar sayang , aku bg peluang 3 kat dia .tapi akhirnya ? perhubungan itu macam ada tak ada . ada contack fb pown wat bodoh masing,handphone lagi la nk message 3 bulan sekali . ayang malas nk kacau dia krg ckp aku menyebuk , so just let what he want to do.last aku sendiri amek keputusan nk pergi dari hidup dia, sebab aku nie bukan tukul ataupown bola bila kau sunyi , kau datang .. bila aku sunyi perlu penenman kasih sayang ? ada kau datang ? takkan.. so just let this all gone, lame2 sayang aku makin pudar then makin hilang hingga aku sendiri akan menemui lelaki syg kan aku . malah kau pernah berkata sebegini ( Aq xpnh larang, aq xpnh konkong , aq tak nk gadoh , kau perempuan. if dah menyampah bgthu aq ) . ayang tak mintak sediket duit pown cuma kasih sayang , teguran itu jea. kalau kita sayangkan seseorang kite akan usaha untk menjage ia, kalau gmbar berpeluk tegur .nie tidak mcm tukul or klcc.
so keputusan aku untuk kite lerai hubungan buang mase, kite boleh lagi jadi kawan kan?
doakan semoge akan jumpe yang terbaek boleh menerima naim , entahla ... redha apa yang tuhan dah takdir sebab seblum ni ayg sudah beljar redha kehilangan kau beberape kali . :) 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan